• Wat zeggen anderen?

    Interessant te lezen wat iemand over zichzelf vertelt. Wat anderen zeggen overtuigd misschien beter. Laat je ook eens inspireren door die anderen. Die liegen er zeker niet over.
    Lees de referenties; ervaringen van mensen met wie ik en voor wie ik samen heb gewerkt.

Wat zeggen anderen?

referenties

‘Een kei in het beste naar boven halen in mensen.’

“Cornelis is een bescheiden man met vele talenten. Cornelis is zo iemand die overal wel wat van af weet en van een paar zaken heel veel.

Zijn kennis over verkoop en coaching is moeilijk te overtreffen. Hij is een kei in het beste naar boven halen in mensen. In ieder geval heeft hij dat bij mij gedaan! Door een ontspannen sfeer te creëren en door de juiste vragen te stellen is het hem meerdere keren gelukt om mij verder te helpen op kruispunten in mijn leven! Zonder Cornelis had ik bepaalde afslagen zeker gemist. Daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor!”

Johan Wondergem
Communicatieadviseur JOP

‘Houdt de vinger aan de pols.’

Cornelis heeft het talent mensen te verbinden, analytisch te zijn en de situatie visueel weer te geven. Nog altijd geldt: een plaatje zegt meer dan duizend woorden. En Cornelis begrijpt het plaatje! En komt met praktische tips en oplossingen die goed uitvoerbaar zijn. Cornelis werkt in samenspraak en heeft hart voor de zaak. En de zaak mag zeker gezien het project “relationeel en toekomstbestendig jeugdwerk binnen PG Goes” met een hoofdletter worden geschreven. Verder houdt Cornelis de vinger aan de pols, dat komt de continuiteit van het project ten goede. Een prettige coach!

Leontien Slabbekoorn-de Muijnck
Jeugdwerker Protestantse Kerk in Nederland, Terneuzen

‘Een basis waarin ik veel kon leren en lekker kon werken.’

Bedankt voor de twee mooie jaren waarin jij mij begeleid hebt. Ik heb heel veel aan je gehad. Je reageerde altijd erg snel, dacht mee, kwam met oplossingen en stond altijd voor mij klaar. Bedankt daarvoor! Mede dankzij jou heb ik heel veel geleerd en was er ook een basis waarin ik veel kon leren en heerlijk kon werken. Daarvoor ben ik je erg dankbaar.

Daarnaast heb ik het prachtige woord ‘koopsignaal’ van je geleerd. Ik geniet er elke keer weer van 🙂 Het leren werken vanuit een visie en je steeds weer afvragen wat ons doel is met een activiteit, dat heb ik mede dankzij jou (weer) geleerd. Het profileren, je successen delen, korte klappen maken, plaatjes, tabelletjes, overzichten en nog veel meer. Ik heb echt veel aan je gehad en veel van je geleerd!

Ruben Keijts
Docent Godsdienst/Levensbeschouwing, Intervisor

‘Weet goed vanuit de klant te kijken.’

Cornelis is een hardwerkende en enthousiaste vrijwilliger met een kritische blik (op de zaak en op zichzelf) om het beste eruit te kunnen halen. Heel fijn om van hem feedback te krijgen: hij weet goed vanuit de klant/bezoeker te kijken om te weten wat er beter kan!

Emily Harmsen
Eindbaas vacatureluurs.com

‘Vakkundig. Maakt waar wat-ie belooft.’

Als telefoniste bij Morres Wonen wist ik dat ik een klant met een gerust hart aan Cornelis kon toevertrouwen. Cornelis is vakkundig en maakt waar wat hij belooft. Verkopen is een kunst en Cornelis houdt hierbij niet alleen het belang van het bedrijf in het oog, maar ook dat van de klant. Verkoopresultaten zijn uiteraard belangrijk, maar klanttevredenheid ook. Iets extra’s doen voor een klant en daadwerkelijk rekening houden met diens wensen is daarbij vanzelfsprekend. Klachten heb ik over Cornelis dan ook nooit gehoord!

Claudia Dobbelaer
Receptioniste / Klantendienstmedewerkster

‘Respectvol naar mensen toe.’

Cornelis is een verkoper die de klant met humor aan zich weet te binden en met de nodige vakkennis uiteindelijk de koop weet af te sluiten. Hij is hierdoor een echte adviseur.
Op persoonlijk vlak is hij altijd respectvol naar mensen toe. Ook door zijn positivisme en eerder genoemde humor heb ik een goede tijd gehad tijdens onze samenwerking! Een echte aanrader als collega!

Michel Lauwers
Pura Vida concepts and trading

‘Genoten van je verhaal en schrijfstijl.’

schreef Marianne

‘Je weet het altijd zo raak neer te zetten.’

reageerde Johan

‘Geweldig! Wat een schrijftalent en mooie humor!’

schreef Erika

‘Hulp, geduld en service.’

referentie rot in de branding

‘Aangenaam zaken doen.’

Ik wou je met deze mail nog even zeggen dat ik het heel aangenaam zaken doen vond met jou. Het is plezant als er ruimte is om te ‘discussiëren’ tussen koper en verkoper om tot een goede deal te komen. Jouw persoonlijke inbreng heeft voor een groot deel gezorgd dat we de meubels bij Morres aangekocht hebben. Hopelijk verlopen de volgende stappen tot en met de levering even vlot. Tot een volgende keer in de winkel misschien.
Groeten,
Bart de Vos

Over de website ortamim.nl

referentie rot in de branding

Geloof ze niet, geloof jezelf!

Natuurlijk geloof jij jezelf nog het meest. Ga er dus zelf achter komen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.
Neem gewoon een keer vrijblijvend contact op.

Blogs in de branding

netwerken loont 16 tips

Netwerken loont – 16 tips

Netwerken is het toverwoord om aan werk te komen. Nu klinkt netwerken voor sommigen nog als de golfclub en oldboys networks. 16 tips voor de gewone zoeker.
1 oktober 2019/door Cornelis Rot
vergeet niet te verkopen

Vergeet niet te verkopen!

Vergeet niet te verkopen. Vergeet je product! Praat niet in technische termen. Maar vertel wat het je klant brengt. Maar begin vooral eerst met vragen.
30 september 2019/door Cornelis Rot
voorbeeld van personal branding

Personal branding als voorbeeld voor werkzoekenden

Veelgehoorde tip: Val op! Laat zien wat jouw toegevoegde waarde is. Kortom: werk aan je personal branding. Leuk en gek voorbeeld daarvan: Tony Appleton
7 augustus 2019/door Cornelis Rot
bidden is bullshit

Bidden is bullshit

Net als de kinderen uit logeren zijn gebeurd er iets ingrijpendst. Praktijkblog over kinderen en geloven. En wat ze jaren later geloven: Bidden is bullshit!
12 juni 2019/door Cornelis Rot
wervende website - praktijkvoorbeeld

Wervende website – praktijkvoorbeeld

Een wervende website is voor een kerk belangrijk. Ik maakte er één zo aansprekend dat een dominee solliciteert. Hoe dat ging? Lees het praktijkvoorbeeld.
11 juni 2019/door Cornelis Rot
waarom ambtstermijnen verlengen niet zo'n goed idee is

Waarom ambtstermijnen verlengen niet zo’n goed idee is

Kerkenraden zoeken altijd naar ambtsdragers.Vaak zijn er geen opvolgers te vinden? Waarom is de ambtstermijn verlengen toch niet zo'n goed idee?
25 maart 2019/door Cornelis Rot
welkom in de kerk - gastvrijheid

Welkom in de kerk?! Praktijkverhaal over gastvrijheid

Welkom in de kerk! Maar: Hoe welkom voelen mensen zich als ze bij je in de kerk komen? In dit praktijkverhaal voorbeelden van: gezin zoekt gemeente.
18 maart 2019/door Cornelis Rot
oude welkom pagina APK nodig

APK voor website van een zorgboerderij

Een APK voor je website is geen luxe. Laat je website eens periodiek keuren. Werkt het allemaal nog? Klopt de inhoud? Ziet het er nog lekker uit?
3 maart 2019/door Cornelis Rot
talentgericht werven: vind de speld in de hooiberg

Werven van vrijwilligers. Waar het fout gaat. Hoe het beter kan.

In vrijwilligerswerk moet niet gedacht worden in vacatures, maar in talenten. In dit praktijkvoorbeeld laat ik zien wat vaak misgaat. En hoe het beter kan.
6 februari 2019/door Cornelis Rot
blind vertrouwen creamiddag

Creamiddag. Ervaringen van een toevallige vrijwilliger.

Het is ongeveer het leukste dat je kunt doen; helpen op de Creamiddag. Vind ik. Ik blog over de workshop, de kinderen, de ontmoetingen, het genieten.
12 november 2018/door Cornelis Rot
wat is jouw eerste stap?

Wat is NU je eerste stap?

Het stappenplan: de methode om tot een verandering te komen. Maar blijf concreet: wat is nu je eerste stap die je elk gaat zetten?
16 juli 2018/door Cornelis Rot
godservaring op weg

Godservaring, of niet

Soms heb je zo'n moment in je leven dat ineens duidelijk wordt welke kant het op moet met je leven! Godservaring of chemische reactie in de hersenen?
10 juli 2018/door Cornelis Rot